Skład: drożdże paszowe Yarrowia lipolytica, susz jabłkowy, bioestry kwasów Omega-3,6, węglan wapnia, siarczan glukozaminy, glukoza, mięta (Mentha L.), siarczan chondroityny, MSM (metylosulfonylometan);
Dodatek paszowy (w kg): chelat cynku (3b607), chelat miedzi (3b406), chelat manganu (3b506); witaminy: witamina C (kwas L-askorbinowy, 3a300); aminokwasy: L-arginina (3c361), L-prolina (2b17019); aromat: 1000 mg
Analiza odżywcza:
- Białko surowe 32,3%
- Tłuszcz surowy 13,9%
- Włókno surowe 3,1%
- Sucha masa 95,0%
- Popiół surowy 15,9%
Aminokwasy:
- Lizyna 13,9 g/kg
- Metionina 3,9 g/kg
- Treonina 8,3 g/kg
- Cystyna 3,1 g/kg
- Seryna 6,1 g/kg
- Prolina 9,2 g/kg
- Glicyna 29,2 g/kg
- Alanina 16,0 g/kg
- Walina 11,9 g/kg
- Leucyna 14,3 g/kg
- Izoleucyna 10,0 g/kg
- Tyrozyna 18,0 g/kg
- Fenyloalanina 8,3 g/kg
- Histydyna 4,5 g/kg
- Arginina 14,1 g/kg
- Kwas asparaginowy 18,2 g/kg
- Kwas glutaminowy 25,0 g/kg
Witaminy:
- Witamina C (kwas L-askorbinowy) 5134,4 mg/kg
- Witamina E (alfa-tokoferol) 12,1 mg/kg
- Witamina B2 (ryboflawina) 19,8 mg/kg
- Witamina B3 (nikotynamid) 120,6 mg/kg
- Witamina B5 (kwas pantotenowy) 59,1 mg/kg
- Witamina B7 (biotyna) 1230 μg/kg
- Witamina B9 (kwas foliowy) 1062 μg/kg
- Witamina B12 (cyjanokobalamina) 4,9 μg/kg
- Witamina B4 (cholina) 2880 mg/kg
Makroelementy:
- Wapń 26,4 g/kg
- Fosfor 11,9 g/kg
- Magnez 1,1 g/kg
- Sód 9,1 g/kg
- Potas 8,7 g/kg
Mikroelementy:
- Miedź 2,4 g/kg
- Cynk 12,1 g/kg
- Mangan 1,8 g/kg
- Żelazo 0,1 g/kg
Kwasy tłuszczowe:
- Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 43,4 g/kg
- Wielonienasycone kwasy tłuszczowe 78,9 g/kg
- Suma Omega-3 48,4 g/kg
- Suma Omega-6 30,5 g/kg
Substancje bioaktywne:
- Kwas kynureninowy 2,0 mg/kg
- Alfaketoglutaran 12,6 g/kg
- Jabłczan cytruliny 15,0 g/kg
- Beta-glukan 205,0 g/kg
- Koenzym Q10 74,6 mg/kg
- Siarczan chondroityny 9 000 mg/kg
- Siarczan glukozaminy 30 000 mg/kg
- MSM 10 000 mg/kg